Centrum terapii i rozwoju

W naszym Centrum zapewniamy profesjonalne wsparcie psychologiczne. Jeśli potrzebujesz pomocy psychologicznej, martwisz się o swój związek, relacje z dziećmi, rodziną – zadzwoń i razem poszukamy rozwiązania. Oferujemy diagnostykę pedagogiczno-psychologiczną, konsultacje, porady, pomoc w uzależnieniach, kłopotach wychowawczych, psychoterapię dzieci i młodzieży, par oraz rodzin.
Sprawdź terminy

Kim jesteśmy

Opieka psychologiczna dla dzieci i dla dorosłych, psychoterapia, wsparcie dla dzieci i młodzieży, terapia uzależnień – to wszystko mamy dla Ciebie u nas w Centrum.

Jesteśmy zespołem specjalistów_ek z wieloletnim doświadczeniem w pracy terapeutycznej. Zapewniamy kompleksową i profesjonalną terapię dostosowaną do potrzeb naszych klientów_ek. Nasze zaangażowanie wynika ze zrozumienia trudności przed jakimi codziennie stawia nas życie. Problemy wychowawcze, kłopoty w związku, w rodzinie, trudności z emocjami czy problem z uzależnieniem – z nami możesz o tym porozmawiać, u nas uzyskasz wsparcie dopasowane indywidualnie do twoich potrzeb.

Prowadzimy działania odpowiedzialne społecznie, środki pochodzące z prowadzonej działalności oraz środki pochodzące ze wsparcia naszych darczyńców przeznaczamy na działania statutowe Fundacji, pomoc i wsparcie dla osób potrzebujących, które są w trudnej sytuacji życiowej i finansowej. Wesprzyj nas i pomagaj razem z nami.

Poradnie specjalistyczne

W ramach kontraktu z NFZ tworzymy Ośrodek Środowiskowej Pomocy Psychologicznej i Psychoterapeutycznej dla Dzieci i Młodzieży.
Sprawdź ofertę

Szkolenia i warsztaty

Posiadamy bogatą ofertę szkoleń i warsztatów dla firm i instytucji. Elastycznie reagujemy na potrzeby klientów_ek, dostosowując tematykę szkoleń do bieżących potrzeb i wymagań klientów.
Sprawdź ofertę

crossmenuchevron-down